Equip

L’equip de Lignus Enginyers som els Enginyers de Forest Juan Antonio Arévalo Vázquez i Iban Coll i Elies, fundadors i responsables de la gestió de la consultoria. A més, Lignus Enginyers compta amb una xarxa de col·laboradors entre els que destaquem enginyers tècnics industrials, tècnics mediambientals i arquitectes.

peli_equipJuan Antonio Arévalo Vázquez

Enginyer de Forest amb especialitat en Gestió d’Espais Naturals, Flora i Fauna per la Universitat de Lleida, Enginyer Tècnic Forestal especialitat en Explotacions Forestals per la Universitat de Huelva i Postgrau en Sistemes d’Informació Geogràfica per la Universitat de Lleida.
Des de 2005 ha treballat en diferents consultories i empreses d’enginyeria forestal alhora que ha realitzat treballs de redacció de projectes, cap d’obres i gestió forestal i cinegètica, entre d’altres.  Actualment treballa como a cap de producció i gestor de masses forestals a la comarca de l’Alt Urgell.
És una persona responsable i treballadora amb un àmplia experiència professional en l’execució d’obra forestal i civil sobre projecte, en la rentabilització d’aprofitaments fusters i l’aplicació de tractaments silvícoles orientats a masses productives i/o protectores.


Iban Coll i Elies

Enginyer de Forest especialitzat en la Conservació dels Recursos Naturals i Enginyer Tècnic Forestal especialitat en Explotacions Forestals per la Universitat de Lleida.
Ha desenvolupat la major part de la seva vida laboral als serveis tècnics de l’administració pública, compaginant aquesta activitat amb col·laboracions i treballs d’enginyeria a nivell particular.

Persona meticulosa i responsable, ha realitzat cursos de formació complementària en els àmbits dels Sistemes d’Informació Geogràfica (SIG), gestió mediambiental i hidrològica.
Es pot consultar el perfil complert on inclou la trajectòria professional i la formació realitzada al seu perfil de linkedin: https://es.linkedin.com/in/ibancoll